Konu: KINIYORUZ
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.01.2008, 15:14   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4576 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: KINIYORUZ

Şehrimizde ne zaman insanlarımız arasında huzur,hoşgörü,kardeşlik,dostlu k hakim olduğunda tam rayına oturdu bundan sonra kimse bizim huzurumuzu bozamaz derken işte böyle art niyetli insanlar cıkıp her fırsatta gecmişte yaşanan hiç bir sivaslının onaylamadığı talihsiz bir olayı tecvit pilavı gibi ısıtıp,ısıtıp önümüze koymaları şehrimizdeki kapanmak üzere olan yarayı tekrardan kanatıyorlar bunu yaparak elinize ne geciyor insanları tekrardan bir,birine düşürmeye kimin ne kazanc sağladığını anlamak mümkün değil bu olayın bir an evvel unutulması lazım gelirken sırf anarşi yaratmak için yapmayacakları hiç bir şey yokturt bu olay kapatılıp bir köşeye atılmasın failleri yakalanıp adalete teslim edilsin bir daha böyle bir olayın tekrarlanmaması için ne gerekiyorsa o yapılsın ama olayları bütün sivasa mal etmeye calışmak çok yanlış herkesi zan altında tutmak olmaz ben şahsen yanlış buluyorum PKK nın yaptığı olayı sivas halkına mal edilmesini hazmedemiyorum olayların olduğu gün saat ve dakikasında bende orda idim bu olayları bir bir gözlemdledim inanınki bir tek tanıdığım sivaslı ön planda görmedim orada ölen insanları yanarak öldü diye lanse edilmesi ayrı bir yanlış o otelde kimsenin bir santim yeri yanmadı duman zehirlenmesinden 18-20 kişi ölmüştür ölümün hiç bir şeklini asla kabul etmiyorum allahın verdiği canı ancak allah alır bizler kim oluyoruzki can almaya kalkışıyoruz diğer 15 kişiyide otelde ölmüş gibi gösterilmesine kimse tepki göstermiyor şahsen benim yğienim birkac yerinden kurşun yemiştir sokakta sırf babasına bakmaya gittiği için kendi polisimiz tarafında vurulduğuna şahit oldum daha kactane esnafımız vatandaşımız bu olaylar esnasında sokakta polis tarafından vurularak öldürülmüştür ben bu olayıda oteldeki olyıda tasvip etmiyorum hepside benim kardeşimdi dış güclerin sivasımız üzerinde oynadığı oyunlarla amaclarına ulaştılar baksanıza aradan yıllar gecti hala olaylatazeliğini koruyor bu olayları başlatan sebeb olan her kimlerse allah belasını versin kardeşi kardeşe düşüren insanlıktan nasibini almamış mahluklar bunu esabını bir bir vereceksiniz