-->: VEKİL SAYIMIZ 5'e DÜŞTÜ
Sivasta işsizlik nufuzumuzu eritiyor dünyanın her yerine sivaslı göc ediyor her yerinde sivaslı var ben doğup büyüdüğüm yarım asırlık yaşantımın devamını çocuklarımın işsizliği nedeniyle istanbula devam etmeye mecbur kaldım neden kendi şehrimi bırakıpta buralara geleydimki cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra bizleri idare eden sözde siyasetcilerin bizleri bu duruma düşürmelerinden dolayı sivasımız bu hallere düşmüştür bizde takım tutar gibi parti tutma işi olduğu müddetce asla bu düzen değişmez doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek kadar partizanlık yapıyoruz sonucunda geldiğimiz nokta ortada bir kayseriye bakın birde bize bakın yakın tarihe kadar sivasın bir ilçesiydi şimdi sivas kayserinin ilçesi kadar kaldı meclise gönderdiğimiz iktidar yanlısı vekillerimiz hani nerdeler sivas için ne yapıyorlar kos koca bir HİÇ yaptıkları bir şey var onuda ben dahil herkes biliyor salla başı al maaşı biz onları oraya sivasımızın haklarını korusun sivasımız için bir şeyler yapsın yeni yatırımlar için baskılar kursun vesaire diye gönderdik ama malesef seslerini dahi duyamıyoruz onun için bu sivasın nufuzu eriyip akıyor bu işe bir dur diyen cıkacakmı bilemem ama ben hiç ümitli değilim allah sonumuzu iyi etsin inşallah AMİN