Alıntı:
EyüphanAydın Nickli Üyeden Al?nt?
Acrobat Reader
Hayatımızın önemli bir parçası haline gelen PDF formatının geliştiricisi olan bu program tek bir işe yarıyor: PDF görüntülemek. Ve bunu da sistemi son derece zorlayarak yapıyor. Neredeyse iki ayda bir yeni bir versiyon çıkarıp sisteme kurmanız gerektiği konusunda uyarılar görüntülüyor. Zaman zaman sorunlu olarak yüklenen veya hiç yüklenmeyen eklentileri yüzünden sistemi kilitleyebiliyor. Tüm bunlar, alt tarafı bir sayfalık bir belge görüntülemek için!
|
alt tarafı 1 sayfalık belge için dediğin programı tüm dünya kullanıyor ve herkez memnun. O program ile insanlar e kitaplar yayınlayıp kişisel gelişimlerin yolunu açıyorlar.
bu anket bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu.
söylediğin programların hepsini aynı anda açtım şu anda. Sistem kullanımı % 5
üzerine birde dreamweaver, flash9, photoshop9, fireworks, limewire, mediaplayer10
olayı abartıp birde fifa08 açtıp makina yine canavar gibi
şunuda söylemekte fayda var. Vay be adamda ne makina varmış felan demeyin sakın. Öyle 4GB ram, yok intel duo2 işlemci felan değil makinem.
İntel P4 3Ghz işlemci, 1GB ram hepsi bu
internet den bulduğunuz abuk subuk tüm programları pc ye yüklemeyin. örneğin msn eklentileri gibi bu tür programlar siz kaldırdığınızı düşünseniz bile tam olarak kalkmamaktadır.
önemli olan düzgün kullanmak, ram lerin ve diğer donanım parçalarının birbiri ile uyumu.
Hız ile ilgili daha önce bir konu açmıştım. ilgi duyan arkadaşlar oradan takip edebilirler.