Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.01.2008, 16:19   #168
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 710 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

ya arkadaşlar bizeler köyümüz için bir civi cakanın kölesi oluruzama katılım cok az köyümüz üzücü olayları burda bizileri üzer olmasa daha iyi ama bizler bu üzücü olaylarda ne gibi etkiler yorumu sizler ve bizler yapmamız lazım hatırlarsanınız ben yazmıştım beldemizin iyi imacı yok ama bunları hep birlikte aşmalıyız ama katılım cok az ben sizdelerden daha yakın oldugum için daha yakından görüyorum ama inanırımki iyi olacak köyümüz köyken belde oldu emei gecenlerden allah razı olsun bizim yöremizde 4 belde var bu beldelerin nufusu iki bin üzerinde bizim beldemiz bin sekiz yüzün altına indi belki beldelikten düşmek üzere ama belde olmak için az emek harcanmamıştır bu gün düşmek üzere şunki cok göc veriyor bunları ben biliyorum aizler daha uzak oldunuz için göremiyorsunuz ben cok üzülüyorum şunki 4 beldenin içinde neden gümüşdere ama bunun şuçu biz vede sizler deyilsiniz ya arkadaşlar üzücü olay ben üzüldüm sizleri bilmem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla