Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2008, 16:30   #206
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Ya fahrettin işi başka yerlere çekme biri bir başkasına yanlış yapamaz yapılanda açar hakkını savunur pehlivan diyince hemen benim akrabam dedin atladın ama karşındaki adamın bunu ne maksatla söylediğini bilmiyorsun ben sana onun için dedimki nasıl kurtaracak Gemiyle adısa nufus artırmak için insan mı taşınacak onu bana söyle dedim sen benim akrabam ben sahip çıkarım senin akrabansa benim de öz eniştem ama muhabbet bu değil önce Adıs ikibin iki yüzden neden 1800 e düşmüş bu göçün olmasına kimler neler sebep olmuş bunu öğren...İnternetten nufus oranlarını buraya yazmanda yanlıştı gereksizdi yazmasaydın daha iyi olurdu.Kurtlapanın internet özel sitesi var Yakup oğlanın var yıldız ın var ama ne hikmetse gümüş derenin yok ben mi yapıcam sen mi yapıcan bunu icraatlarıyla övündüğün kişinin yapması lazım Daha hiç bir yerde çıkıp ta köyümüzün için hayırlı bir işe önder olmadı .........Kınaşgilin Bekir "den allah razı olsun......Çoçuk kendi çabalarıyla olumlu yönde uğraşıyor biz kimseyi karalamıyoruz fahrettin sen hemen akrabam herşeyi düzeltir diyorsun 15 senedir bu işin içinde olan işi buralara getirenler köye yonca eker gibi insan mı ekeceklerde nufus artacak bunu bana bi anlat benim akrabam tabiki herşeyi yapar diyen bunu nasıl yapacak diyenlerede açıklama yapmak zorunda değilmi yeğenim saygılar............Ha bide şunu söylüyüm şu karizma işini bırak abiya karizmayıda lekeleme.

Konu adislibekir tarafından (05.02.2008 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir..
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla