Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.02.2008, 15:22   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1100 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Beitrag BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!

BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
AMA GEL GÖRKİ HANGİ ANLAYIŞ HANGİ ÇAĞDIŞI EĞİTİM, TELKİN, ÇEVRE VS İNSANIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SAPLANTI VE ACZDİRKİ CENNET İÇİN ANASININ BAŞINI KESMEKTE TEREDDÜT ETMEMEKTEDİR, BU MECZUPLAR HANGİ HALETİ RUHİYEDE YETİŞİYOR, AKIL HOCALARI KİM ? BU İNSANLIK SUÇUNA KİM ? KİMLER ORTAK ?

ALLAH ISLAH ETSİN HERKESİ
OKUYUP İBRET ALALIM LÜTFEN BU HABERDEN 2 GÜNDÜR KANIM DONDU BU HABERDEN DOLAYI

"Annemi şeytan olduğu için öldürdüm" 7 Şubat 2008

BU HABERİN DETAYI

CESEDİ 2 GÜN EVDE SAKLADI

60 yaşındaki Saniye Özkan'ı öldürdükten sonra kestiği başını balkondan sokağa atan kişinin 36 yaşındaki oğlu olduğu tespit edildi.

Gaziosmanpaş Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir kadına ait kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ekipleri, araştırmalarını derinleştirerek sürdürdü.

Olayın ardından kaybolduğu tespit edilen Saniye Özkan'ın oğlu Fatih Özkan, Ortaköy Camii yakınlarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis merkezine getirilen Fatih Özkan (36) , sağlık kontrolüne çıkartıldı. Basın mensuplarının "Annenizi niçin öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna Fatih Özkan, "Şeytan olduğu için öldürdüm." şeklinde yanıtladı.

Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi.