Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.02.2008, 21:33   #2
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 756 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: MÜSLÜMAN KADININ ÖZGÜRLÜĞÜ NEREYE KADAR

Lütfen Bircan beyfendi
Hürriyetin neyi amacladigini gördük artik, yalan yanlis haberler vererek müslümanligi kötülemeye calisdiginida zannedersem kanitlamis olduk.
Daha neden bu gazetenin haberlerini burda yayinlayarak müslümanligin kadinlara verdigi hak ile ugrasip duruyorsunuz.

Ayriyetden sizin yazdiklariniz dünkü yazdiklarinizla hic bir sekilde bagdasmiyor.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sorun dinde değil tabiki dine laf eden yok , sorun onu yanlış anlayıp kendi hesabına kullananlara bu yazdıklarım ve yazacaklarım, elhamdürillah ben müslümanım ya bana soranlar nedir kimdir, inanın umurumda değil, yaptığınız ayıp kaç defadır aynı soruyu soruyorsunuz, ayrıca burası müslümanları yermek için açılmış bir başlık değil müslümanlık adına yapılan , müslümanlığın adına leke getiren tüm uygulamaları eleştirmek ortadan kaldırmak benimde görevim, ve her müslümanında görevi,

bu dünkü yazinizda ve bugünkü yazinizda ise

Alıntı:
ŞUANDA AN BE AN AYNI SAATE YAŞADIĞIMIZ YERKÜRENİN BAŞKA BİR İSLAM COĞRAFYASINDA YAŞAYAN MÜSLÜMAN KADININ HAKLARININ NASIL YAŞADIĞININ EN İBRET VERİCİ EN MASUM HABERİ
KADINLARIMIZ İYİ OKUSUN TÜRBAN BİR HAK AMA BU HAK SOSYAL EKONOMİK HAYATINIZI BU TAASSUPA TESLİM Mİ EDECEKSİNİZ, YAZ SİZ ERKEKLER BU MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAVUNURKEN SAVUNDUĞUNUZ ÖZGÜRLÜKLERİN SINIRLARI NEDİR NEREYE KADARDIR BİLİYORMUSUNUZ, BU GİDİŞ BİR BAŞLAYINCA SİZİN BİLE TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ HANGİ SINIRLARI ZORLADIĞINI HESAP ETTİNİZ Mİ , BUNU KIZ KARDEŞİNİZE, ANNENİZE, EŞİNİZE VE KIZ ÇOCUKLARINA NELERE MAL OLABİLECEĞİ HESABINI İYİCE YAPTINIZMI,
LÜTFEN AKLI SELİMEN CEVAPLAYIN BU SORULARI
Eger müslümanligi savunuyorsaniz, nasil olurda sizin deyiminizle Türban benim deyimimle BASÖRTÜSÜ' nü kötülemeye calisiyorsunuz. Müslümanlikda Örtü'nün Farz oldugunu bile bile, müslümanligi nasil örtüyü kötülyerek savundugunuz anlamiyorum.

Ayriyetden birtek Örtüden dolayi magdur durumda kalan kadinlardan bahsediyorsunuz. Peki Mini etek giyen bir kadinin magdur durumda kalmasindan neden bahsetmiyorsunuz? Bence eger örtünmek kaldirilacaksa mini etek acik giymekde kaldirilmasi lazim. Toplum icin büyük bir tehlike arz ediyor.
SAYGILAR

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif