Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt?
abircan kardeşim nedir bu düşmanlık. niye durmadan bu kötü haberleri yayınlayıp duruyorsunki. burası iran değilki dostum burası Türkiye, burda 600 yıl biz türküyle, kürdü ile, alevisi ile, sünnisi ile, çerkezi ile, arabı ile daha fazlaca saymama gerek varmı bilmiyorum. bunların hepsi ile 600 yıl hiç bir kavgaya hiçbir tartışmaya hiç bir alevere delevereye uğramadan yaşadık ve dünyaya hüküm sürdük. ne zamanki osmanlının öyle harplerle darplerle yıkılmayacağını anladılar. o zaman arabıza nifak tohumu ekmeye başladılar. o tohumlar yeşerdi ve aldılar alacaklarını. şimdide aynısını yapmaya çalıştıklarını neden görmek istemiyorsunuz.
|
öZDEMİR KARDEŞİM NE GÜZEL SÖYLÜYORSUN burası iran değil, bende onu diyorum zaten, kötü haber yaymıyorum herşeyin kötüye gittiği bir yerde ben sadece alıp yapıştırıyorum o kadar basit, çok güzel diyorsun biz hiç kavga etmedik diye acaba senin benim iyiniyetimizle kabil olsaydı ne ala ama tarih öyle demiyor , tarihimizdede çok olaylar var bir gecede 40.000 alevi kafası kesilip kuyuya dolduruldu tarihimiz öyle anladığın duyduğun gibi güllük gülüstanlık değil, malesef gidişat kötü aklı başında herkesin dur demesi lazım görünen bu bence.