Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.02.2008, 17:45   #75
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 772 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MÜSLÜMAN KADININ ÖZGÜRLÜĞÜ NEREYE KADAR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
müslümanlıktan niye korkayım elhamdülillah bende müslümanım, meşrebim mezhebim farklı olsada , ki aynı olmak zorunda hiç değil zaten, ama yobazlıktan korkarım, korkmak lazım, sakınmak lazım hemde herkesin, 93 te sivas madımak olayı senin gözünün önünde cerayean etseydi sende aynı tramvaları yaşasaydın anlardın, kültür merkezinin bodrumundan 1500 kişiyi taş yağmurları altında tahliye etmeseydik sivasta 37 değil 1037 kişiyi ölümden kurtarmasaydık bu tramvaları bu ülke yaşamasaydı korkmazdık tabiki

kusura bakma soru başkasına ama siz deyince benide kastettiğini düşündüğüm için yazdım, çünkü başka yerde de alıntı yapıp bana cevap yazdığın için yazıyorum şuan,

kusura bakma ama buraya ve heryere olduğu gibi insanlara dini görüş açıklama, görüş beyan etme zorunluluğu varmış gibi geldi,
tek taraflı yayın yapılan yerde herkese sınırsız yer ve alan açılan burada bende kendimce bazı konuları gündeme getirdim çünkü bu burada zorunluluktan doğdu, sivasspor.comdan buraya devrişildik çünkü hemşeriler buradayız diye , kusura bakma ama bazıları vaaza başladı , burayı diyanet sivas şubesi , bilmem ne hocanın serbest atış kürsüsü gibi kullanıyorlar , bazılarıda serbest kürsüden kimse kimseye müdahale etmeden serbestçe konusunu açıp yazıyor, kimse zorunlu değil tabiki okumaya yazmaya , adı üstünde forum,
kardesim bak herkes böyle ayrim yaparsa bu ülke nereye gidecek
bizim dinimizde ayrililk yoktur biz bütün peygamberlere iman ederiz...
peygamber efendimiz (sav) in bi hadisinden yola cikarak "nasil yasarsan öyle ölürsün nasil ölürsen öyle hasrolursun"bizde elhamdülillah müslüman olarak yasiyoruz ,ya kadinlarimiz !
imam Hz.alinin hanimi Fatimanin örtüsünü Fatimalarimiz üzerlerindemi atsin?
Allahu taala hazretleri diyorki "yeryüzünde bozgunculuk cikartanlar bu dünyadada cezasini bulur ahirettede" MAIDE 33

ALLAH (CC) NURUNU TAMAMLAYACAKTIR

kurani kerimin hükümleri degismedi vede kiyamete kadar degismeyecektir
bazilari istesede istemesede
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif