Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt?
Kardeşş yaşın 28 sanırım. benden 15 yaş küçüksün bu yüzden kardeş dedim. Yaşamışlığım ve yaşatmışlığım senden fazla sanırım. hayata insanlara bakışaçımda objektiftir,hem yaşanmışlıklarda hemde aldığım eğitimle bunu icraa etmeye çalılştım.Ben,i terbiyeye davet etmeniz için size hakaret etmiş olmam lazım,sizi rencide etmiş olmam lazım,size olumsuz kötü sözler söylemiş olmam lazım. Eğer yazdıklarımda bunlar la ilgili bişey gördüyseniz demekki sizin gözleriniz 28 senedir hep kapalı kalmış. Evet ben üzerine basa basa söylüyorum. KAFAN BASMIYORR. eğer sen türkiyedeki insanların işsiz , aç , yoksulluk içinde kıvrandıklarını göremiyorsan vee bu hükümetin türkiyedeki ekonomik batmışlığı sakladığını göremiyorsan ve bu batık ekonomiyi saklamak için, bu türban meselesini çıkardıklarını göremiyorsan kafan basmıyor derim. bide semin ne işle ilgilendiğini cidden merak ediyorum.
|
Akıl yaşta değil baştadır serhatcan Bey,
Üniversite mezunuyum, özel sektörde mesleğimi icra etmeye çalışıyorum. Bunu övünmek, ya da eğitim seviyemi belli etmek için yazmıyorum, yanlış anlamayın. Eğitim ailede başlar ve bu devirde artık yine ailede devam eder. Bu benim şahsi fikrim.
Size göre KAFAN BASMIYOR çok doğal bir cümle olabilir ama benim lugatımda argo bir terim. Tartışma forumlarında kullanıldığı zaman da bir terbiyesizlik olarak algılarım.
Herkes fikrini paylaşacak ama karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmak yanlış. Size göre türban diğer sorunların üstünü kapatmak için ortaya atılmış olabilir, bana göre ise sorun bile değildi bu kadar sokaklara dökülüp ortalığı karıştırmasalardı. Bir günde hallolacak bir mesele ve bir daha da konuşmaya bile gerek kalmazdı.