--->: SİBEL CANdan TÜRBANA DESTEK
Tebrik ederim Arif ağbi en az Sibel Can kadar samimi,içten ve duygusal bir anektod paylaşmışsınız. Ell isan yahu başörtülü kızların Üniversiteye girip modern bilimlerden faydalanması ile İran da sözde yaşanan bir saçmalığın ne paralelliği var. Şimdı yazınızın sonuda muhteşem ''kanında biraz Türk kanı hisesden yığınlar'' ne muhteşem .
Cemil kardeşim sanırım, ahenkli kelimeler kullanarak birşeyleri daha iyi bildiğini sanıyor olmadık şeyleri öne sürerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Başta tahammülü, seviyeyi, hoşgörüyü unutmamanı tafsiye ediyorum. Fikirler saygı duyacağız ne olursa olsun, fikirleri fikirlerle çürütebiliriz. Benim burada demek istediğim, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları "uyuyarak yola devam" diyen insanların birşeyler hissedebilmesidir.Başka bir halk varmı ki % 60 ının "bize ver dediler bizde verdik" ne için verdiğimi bilmiyorum diyen. Bildiğin gibi ülkemiz Laik dediğimiz Cumhuriyet sistemi ile yönetilmektedir.Buda anayasanın değişmez hatta teklif dahi edilemez 4 maddesiyle güvence altına alınmıştır.Buraya kadar tamam.Arkadaşım bizim ülkemizde biryere gelmek isteyen ne yazıkki "ya dini duygular yada milli duygular" üzerinden siyaset yapıyor.Bugün baş örtüsü kimleri nerelerden nerelere getirdi.Yerel seçim öncesi bunu bu şekilde gündeme getirmekte sanırım birilerinin çokkkkkkkkk işine gelecektir.Benim bildiğim laiklik din ile devlet işlerinin biribirine karışmamasıdır.İşte bugün o karıştırılmaya çalışılmaktadır.Özgürlük maskesi adı altında asıl özgürlükler ortadan kaldırılmaya çalışılmaktadır.Bunun anayasal bir suç olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Diğer bir konu, Türk kanı taşıyan yığınlar derken, bugün araplaştırılmak istenilen ülkemiz içindir.Arap kültürü hayranları mevcuttur o ülkeleri örnek gösterenler içindir.Ulu önder Atatürk'e sadıranlar içindir.Onlar kendilerini çok iyi bilirler.Asıl bu ülkeyi bu şekle düşürenler sinsi sinsi basamak basamak hedeflerine varmak için çaba harcayan, bugün dış ve iç işbirlikçilerle ülkemize biçilen birilerinin planını yerine getirmek için (ılımlı islam modeli) adı altında giydirilmeye çalışlılan gömleği görmezlikten gelenler hasiyetten , şereften ve sevgiden yoksun kimselerdir.