--->: ALMAN IRKÇILIĞI HORTLADI YİNE
YAWWW BU DÜĞNYAA TÜM İNSANLIĞA YETER. AMA MİLLİYETCİ ZİHNİYET ( BUNU TÜRK MİLLİYETCİLİĞİ OLARAK ALGILAMAYIN SAKIN,GENEL MİLLİYETCİLİK ) DÜNYADA BENDEN BAŞKA KİMSENİN YAŞAM HAKKI OLMASIN,EN BÜYÜK IRK BENİM,HER KANUNU BEN KOYMALIYIM,ASARIM KESERİM POLİTİKASIYLA İŞTE BU TÜR AŞAĞILIK OLAYLARIN OLMASINA NEDENDİR.evet dünyaada dikkat edin savaşlara,soygunlara,talanlara ,kanlara,işgallere. 2 nedeni var . 1 : DİN 2 : MİLLİYETCİLİK.farklı bir nedenle savaş olmuşsa bana yazın.demekki biz insanalr şunu bilmeliyiz.Kimse kimseden daha çok müslüman değildir,bununterazisini ölçmeye kalkarsak ALLAHı inkar etmiş oluruz. YANİİİ DİN VİCDANDA KİŞİ KENDİNDE YAŞAMALI.Bırakın dünyada başka vatandaşların olumsuzluklarla karşılaşmalarını.biz bile kendi insanımızı yakıp öldürmedik mi,biz bile müslümanken müslüman olan kendi vatandaşlarımızı yok etmek istemedikmi,kurtuluş savaşında omuz omuza verip bu ülkeyi kurtaran insanalr yakın tarihte birbirine girmedilermi. iştee biz önce kendi içimizdekidüşmanlığı bitiremiyoruz,başka ülkelerin insanlarından insanlık bekliyoruz.
|