Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt?
 )))) YAA KARDEŞŞ SEN CİDDEN ÜNÜVERSİTEMİ BİTİRDİN. HER YAZINDA KENDİ KENDİNİ ÇAMURRA BATIRIYORSUN. BAK DEMEKKİ NEYMİŞŞ ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİKMİŞ. YANİİ TÜRBANA AYIRACAĞINIZ ZAMANI,YORACAĞINIZ KAFANIZI İŞSİLİĞE AÇLIĞA İŞYERLERİNİN KAPANMASINA KARŞI BİRLEŞİP YORSAYDINIZ KAMUOYU OLUŞTURUP SES GETİRİP ENGELLENEBİLİRDİ.BAZAN DOĞRU ŞYELER YAZIYORSUN. EVET SİVASLILARDA SUÇ ,İŞİNE EKMEĞİNE AŞINA SAHİP ÇIKMAYAN Bİ HALK. AMA TÜRBAN DAHA ÖNEMLİ ŞİMDİLİK. BİDE SİVASLI HEMŞEHRİMİZ,MUHAFAZAKAR,DİNDAR ,MİLLİYETCİ DİYE SEÇTİĞİMİZ SİYASETCİLERDE HAKKATEN SUÇ YOK. ONLAR EN MASUM KİŞİLER. SUÇ BİLGİ BİRİKİMLERİNE BAKMADAN ONLARI VEKİL SEÇEN SİVASLILARDA.
|
Sizin benimle bir probleminiz mi var anlayamadım. Üniversite mezunu olmakla bu yazdıklarımın ne alakası var?
Bir de neden çamura batıyormuşum bunu hiç ama hiç anlamadım.
İşsizlik Türkiye'de geçmişten beri var olan bir mesele ve ben şuana kadar bunun için büyük çaplı mitingler yapıldığına hiç şahit olmadım.
Benim tepki gösterdiğim şey türban meselesi çözülmeye başlayıncamı bu işsizlik hortladı, milletin aklına düştü!
Tabiki işsizliğe de sıra gelecek ama o uzun vadede çözülecek bir mesele. Tesettür ise 1 günde hallolur bazıları laiklik elden gidiyor diye sokaklara dökülmese.
İşsizliğin daha fazla artmasını istemiyorsanız önce imam hatiplilerin ve meslek okullarının önünü açarsın; kapalı, açık herkese eğitim hakkı verirsin.