Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2008, 08:43   #151
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1062 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: MÜSLÜMAN KADININ ÖZGÜRLÜĞÜ NEREYE KADAR

Alıntı:
Nazligül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bircan beyfendi maalesef misafirim oldugundan dolayi yazilariniza cevap veremiyorum.
Yalniz diyecegim simdilik: Siz burda kadin haklarini savunurken, esiniz, baciniz, anneniz nerdeler???

Kesin mutfakda yada ev temizligi ile ugrasiyorlardir. Neden siz erkek olarak orda degilsiniz ve esiniz, veya anneniz savunmuyor kadin haklarinida bu görevi size birakiyor.

Gerci siz kendiniz savunmuyorsunuz ordan burdan alinti yaparak savundugunuz zannediyorsunuz. Resmen kukla olmus bir vaziyetdesiniz. Sizi yönetenler gelsin. Birakin siz bu isi. Eger kendi yorumlariniz ile savunacaksaniz buyurun. Ama onun bunun yönetimi altinda, bana surdan burdan yazilar geldi diyerek kendinizi ne kadar kücük düsürdügünüzün farkinda degilmisiniz?

ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN ANNEM EVDE OKURYAZARLIĞI YOK 65 YAŞ, BABAM EMEKLİ MEMUR, KAYINVALİDEM KAYINPEDERİM EMEKLİ ÖĞRETMEN HERİKİSİDE SÜNNİ KÖKENLİ LAİK DÜRÜST MÜSLÜMANLAR İNSANLAR, HEPSİNİN ELLERİNDEN ÖPERİM, KARIM DÜŞÜNDÜĞÜNÜN TERSİNE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİDİR BİR ŞİRKETTE TEPE YÖNETİCİSİDİR, SAĞLIKLIYIZ, RUH SAĞLIĞIMIZ YERİNDE MÜSLÜMAN BİR AİLEYİZ , BEN İSE KAMU YÖNETİMİ MEZUNU ASLAN BİR SİVASLIYIM SEN NESİN MERAK ETTİM KUKLA KİM BENMİYİM SEN VE SENİN GİBİ AKLINI HAPSETMİŞLERMİDİR, SİZİ TERBİYELİ BİR ÜSLÜBA DAVET EDİYORUM , EKRANDAN BİR TIK UZAKTASINIZ BENİM İÇİN VARLA YOK ARASINDA BİR YERDESİNİZ BENDE SİZİN İÇİN TABİKİ, TIKK YOKSUNNN DERTTE YOKK , BAYYY
BAYYY