Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2008, 08:46   #17
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 839 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ALMAN IRKÇILIĞI HORTLADI YİNE

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeşş yazılarında hem türkiyeyi karalıyorsun farkında olmadan hemde kendini madara ediyorsun ( orası öyle ama almanlar kadar ırkcı olamayız) demen bile ırkcılığı kabul ettiğini gösteriyor,buda kendi kendini madara ettiğin anlamına geliyor. ikincisi,Almanyanın bu günlere gelmesinde Türklerin payı büyük diyorsun. Bu dahada acı. Neden Türkler türkiyeyi almanyanın seviyesine getirmediler de almanyayı dünyaa devleri arasına soktlar))) . offfff offffffff ben neden nerelere gidem.Neyse biz gene türbana takılalım,almanya gibi olupda neydecez yaaa. haşşaa günahhh . Almanyanın ahlaksızlığı var. biz gidip onların ahlaksızlığını alıyoz beee. türban sorununu hallettik yaa artık almanyanın ahlaksızlığı giremez.Ey büyük ALLAHIM sen bize ne zaman akıl vereceksin. Bize ne zaman sıra gelecek. hepde gayrımüslümlere akıl bilim veriyorsun,ve onlar dünyaya hükmediyor. bize ne zaman sıra gelecek.

Abim, ben size her yazımda galiba tane tane açıklama yapmak zorunda kalacağım. Çünkü artık eminim, sizin benimle probleminiz aslında yazdıklarımı anlayamamaktan kaynaklanıyor.

Bizim de biraz da olsa ırkçılık yaptığımızı itiraf etmek vatanı karalamak oluyorsa pes yani, daha ne diyeyim.

Valla ben tatil bölgelerinden toprak alıp Türkiye'ye yerleşmiş Almanları, Hollandalıları ve de İngilizleri hiç sevmiyorum ama onlar gibi de yakma politikası gütmüyorum.

Evet bazen ırkçılık yapıyorum; Erovizyon şarkı yarışmasında Yunanistan'a, Ermenistan'a oy atmak yerine en uyduruktan alakasız başka bir ülkeye oy atıyorum.

Buna madara olmak denmez bizim oralarda. En azından mükemmel insan rollerine bürünmüyorum.

Türklerin Almanya'daki payına gelince, bu konuyu açıklama gereği bile duymuyorum. Yeterince açık zaten anlayana....

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif