Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.02.2008, 11:04   #8
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 898 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok mu kolay zannediyorsunuz bu serbestliği getirmek. Ben kesinlikle formalite icabı olduğunu düşünmüyorum. Canla başla uğraşıyorlar ama maalesef tek başına başta oldukalrı halde bazı şeylere güçleri yetmiyor. Yeterince destek de görmüyorlar.

Çene altı formülü tabiki AKP'nin içine sinmedi, bunun daha değişik sorunlar getireceğinin farkında. Gel görki aslında göstermelik destek veren MHP'ymiş, onu anladım.

Dün vekilleri şu ifadeyi kullandı:

''Çene altı ibaresini kaldırmamız mümkün değil. Biz anadolu kadını gibi çenenin altından bağlanması taraftarıyız.''

Bu hükümeti suçlayacağınız en son konu başörtüsü konusudur.
Asıl, ''İhtilali göze alıyorsan, idam edilmeyi göze alabiliyorsan yap değişiklikleri. Geçmişte örneklerini gördük.'' diyen karşıt görüşlü siyasileri suçlayın.
Hayır ben hükümeti suçlamıyorum diyorum ki neden tam yapmıyor işini.Şimdi serbest bırakıcak iki gün sonra türbanlı bacımız mezun olucak öğretmen olmak istiyicek ama olamayacak.Hee bu işi tam çözse 5 yıl sonra bu dediğim sorunlar çıkmaz.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif