Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Şimdiden sonra fahreddincim enaz beşbin olacaksınki belediye kuracaksın biz iki bine sahip olamadık beşbini nerden bulalım demi.Ama yasa tasarısının sonucunu bekleyelim bu hafta çıkacak verilmiş hak geri alınmaz olayı devreye girerse o zaman bunlardan ders alıp ilerisi için işlerimizi düzgün yaparız
|
bekircim bizim beldemiz beldede olunca benim bildim kadarıyla sen en az lise mezunuydun beldemiz ve senden başka yüksek okul okumuşlara iş verdi ama sizler beldemiz için neler yaptınız bir arkanıza bakın sizler örnek iş yapsaydınız örnek olurdunuz siz bizim beldemize gelince bizler beldenin köyün ne oldunu bile bilmezdik ama o tokumu siz iyi ekseydiniz sizden sonra gelenler sizleri önrek alırdı ya arkadaşlar bir birinizi eleştirmeyelim ne yapmalıyız onu cözüm üretelim boş adamlar boş işlerle ugraşır boş işle ograşmayalım bizler ne gibi beldemize yardımcı oluruz onları tartışalım cok kırıcı olmuyalım hep bu yüzden kayıplarımız oluyor ben bi zat nufus sayımında beldedeydim adamlar geldi sayım yapan memurları tehtit eti bizlerin burda yazması bir şeyi ifade etmez kimse kendini gümüşdereli sevdalısı iylan etmesin sevdalı olan insan acda olsa orda kalırdı kimse beldenin düşmesinde ve kalmasında kendine pay cıkarmasın bazı şeyleri allahdan bilmek lazım bizler bu cezayı hak ettiysek görürüz tabi sitenin baş sayfalarında sizlerin yazıları var gümüşderede secimler cok haraketli gectini yazarsınız onları düşünmek lazım neden hareketli oluyor işde bence hareketli gecmesine boş adamlar sepep oluyor saygılar