Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Birleştirmek için çaba göstermeyenler yıkmak için yanında balyoz taşır sayın hocam ben pirensipleri olan bir insanım beni anlayan değerlere ben kendimi anlatırım beni anlamayacak karakterdeki birine birilerine ne yapayım.En iyisi uzak durmak değilmi eşit şartlarda mücadele vermek için herşeyin eşit olması gerekir biz gurbetteyiz herşeyden hemen haberdar olmuyoruz,Onun için ortamı bozulan yerden ayrılmakta yarar var.Yakında ben Adıs2008 diye bir site açacağım çalışmalarına everest bilgisayarda başladım burada şifreli giriş olacak ortayı bulandıranı siteye almayacağız siz bizimle beraber olursanız sitede mutlu oluruz Bu gerçek adıslıların sitesi olacak bizim sitemiz olacak yazılar denetlenecek saygı ve sevgi olacak.Hocam dedimya ben pirensipleri olan biriyim bu yazıyıda sizi sevdiğim için cevap verme zorunluluğunda hissettim kendimi gerçekten de yazımda belirttiğim günden itibaren bu siteyle bir bağlantım olmayacak.Ben hiçbir yazımda kimseye aşağılayıcı,küfür veya hakaret içeren birşey yazmadım karalamadım,çamur atmadım yazdımsa beni uyarın yazmadım ama yazılarım bazılarının hoşuna gitmedi demekki napalım olsun.Hayırlı işler hocam inşallah görüşürüz Ömer dayıma selamımı söyle.
|
****************************** ****************************** *