Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.02.2008, 20:49   #655
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Ne demek istediğini yazıya dökemeyecek kadar cahilsem ben yazarak kimseyle tartışmam burda herkes küçüğüde görüyo büyüğüde yalanıda görüyor doğruyuda kim hakaret ediyor kim doğru konuşuyor herkes bunu görüyor.Yazı alıntılarıyla sitede hiçbirşey yapılmaz,iftirayla asla bir yere varılmaz.Bu zamanakadar yazı yazıpta ne dediğini hala anlayamadığım biriyle ben zaten tartışmam benim yazdıklarıma bizim köylüler değil bana başka sitelerden de teşekkür yazıları geliyor üretmeden konuşanlar belli.Ben yanlış yaptıysam özür dilemesini bilirim arkadaş yanlış yapandanda ayni delikanlılığı beklerim özür dilesin.Ama sitede bizim yazılarımızın altında ezilenler var bunu tartışmadan çıkartıp mahalle kavgasına çekmek isteyenler var biz bu oyunlara gelmeyiz arkadaşlar.Sitede arkadaşların tamamı beni arayıp benim haklı olduğumu zaten mesajla bize ileten arkadaşlarımdan allah razı olsun bizim kibirlilik yanımız yok ben kendi halimle geçinen bir adamım ama kişilijk haklarımada en babayiğidine sözsöyletmem.Ben başkan adayı olup başkanlık hayali ile yatıp kalkan insanlara söylüyorum mademki buna heveslisiniz tabiki bizde sizinleyiz ama basiretli olun.Sevgiler.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla