Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.02.2008, 23:24   #658
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Selam ismail Abinin bana ettiği hakaretleri okudun mu.?Madem ki beni beğenmiyor benimle msn de sabaha kadar konuşuyor bana en ufak bir şikayetini söylemiyor forumda bana demediği birşey bırakmıyor eşkere hakaret ediyor ben bunları ne o arkadaşa nede ben kendime yakıştıramıyorum.Bir sıkıntı varsa bana mesajla veye her akşam msn den konuşuyoruz oradan bana iletebilirdi bekir arkadaş şurda bir yanlışın var düzeltelim diye.57.ci sayfada Mehmet hocaya dediği lafı sende aç bi oku ismail ben daha ne diyeyim.Ben siteden ayrıldım daha buraya girmeyeceğim dedim bu gün yine zehir zemberek laflar etmiş mecburen cevap yazmak zorunda kaldım anlamıyorum dert sıkıntı ne benimle özel bir sorunu varsa sitede bu olmaz onu site dışında halletmemiz lazım.Bekirle yemiş içmişliğim var bu duruma düştüğümüz için bende çok sıkılıyorum keşke olmasaydı.Ama yine söylüyorum sıkıntı ne bende öğrenmek istiyorum kusura bakma ismail seninde moralin bozulmuş ama işte olacak oluyor, iyi akşamlar görüşürüz.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla