--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
Ya bekir efendi benimle neden konuşup sıkıntını dile getirmiyorsun arkadaş ben aliyi neden kışkırtım mazot işi ne Gümüşdere sevdalısı meslesi ne sen gümüşdere sevdalısı değilmisin değilsen gümüşdereye neden gidip geliyorsun ben gümüşdereden kopamam benim hala baba toprağım var orda isterse bir metre kare olsun tabiki ben gümüşdere sevdalısıyım bunun aksini ispat edemezsin ali kırk yaşında çoluk çocuk sahibi bir adam ben aliyi nasıl kışkırtacam ali senin benim lafımla kışkırırsa valla bıravo.Seninle iki aydır forumdan ayrı olarak msnde beraberce gece geç saatlerekadar muhabbet ettik bir sıkıntı vardıda çıkıp bana neden söylemedin arkadaş çıktın orda ardı astarı olmayan şeyleri yazdın iyimi oldu değer miydi.Ben siteden ayrıldım dedim yine benimle uğraştın kardeşim ne istiyorsun dert ne sıkıntı ne anlatta bende bileyim.Benim yazdıoklarımın hepsi ortada gel hepsini inceleyelim haksızlık yaptığım birşey varsa ben senden özür dileyeceği ama ben senin yazdıklarını gösterince sen haksızlık yaptığını kabul edecekmisin.Evet mehmet hoca geldi konular dağıldı ortam şekil değiştirdi ama ben ne dedim bana bunu söyle ben girmeyeceğim buraya.
|