--->: MÜSLÜMAN KADININ ÖZGÜRLÜĞÜ NEREYE KADAR
Arkadaşlar bu konu uzadıkça uzadı.Hani derlerya gına geldi artık.Habelerde bu açıkotururumda bu neden bu hep gündemde tutulmak isteniyor anlayamıyorum.Bu memlekette başka sorunmu kalmadı.İşin kısaca özeti şu, din işlerini yönetime karıştırmamak din ayrı bir yaşamdır, yönetim şeklimiz ayrıdır.Buda temel ilkelerle korunmuştur ayrıştırılmıştır.Yönetim yasalar kurallar bellidir.Bunu özgürlük adına yapıyorum demekte çok yanlıştır, özgürlüklerinde bir sınırı vardır.Bunun üzerinden siyaset yapanlar vardır dini siyasete alet edenler vardır.Bu yasa yarın anayasadan geri dönerse, yerel seçim öncesi iyi bir yatırım malzemesi olacaktır, biz istedik ama bırakmadılar deyip meydanlarda yine aynı şeyi gündeme getireceklerdir.Mağdur rolü çünkü çok iyi tuttu. Ülkemizde kimse kimsenin dinine karışamaz herkes özgür bir şekilde ibadedetini yapar daha bundan iyi özgürlükmü olur ? Lütfen bu konu yüzünden insanlar bir birini kırmasın, başkalarının siyasi emelleri için malzeme olmayalım.Bu ülke madem hukuk devleti verilen kararlara saygılı olalım.