-->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt?
bak beni dinle.....
1..bu ülkeyi bu yönetim hakediyor etmiyor ayrı mesele...ama madem ki demokrasi var bu ülkede...ve halkın yüzde 46 sı bu yönetimin bu ülkeyi hakkettiğini düşünüyorsa ve başka bir parti yüzde 47 oy alamadıysa..bu yönetim bu ülkeyi yönetecek demektir..demokrasi böyle emreder...
2..türbanlılar eğer laikliğe tehlikeyse ve onları üniversiteye sokmamak bu tehlikeyi ortadan kaldırıyorsa..ben de sana diyorum ki...en katı,en islamcı, en dinci türbanlı bayan kardeşimi getir...ben bir bay olarak ondan daha katı,daha koyu,daha dinciyim...ve ben üniversitede 4 yıl okudum..ben tehlike değilmiyim laikliğe o zaman..
aynı düşüncelere sahip bayı alıyorsunuz ama bayanı almıyorsunuz..hani demokrasi kadına islamdan daha çok önem veriyordu..hani laik,demokrat bir ülkede kadın erkek ayrımı olmazdı..nerede kaldı iddianız...
3..hani türkiye laik bir ülkeye....peki neden dini bayramlarda tatil oluyor her yer...neden hükümet tatili 9 güe çıkarmayınca ağzımıza gelen küfürleri sayıyoruz..liak bir ülkeysek dini bayramlarda tatil olmaz..buna neden sesinizi çıkarmıyorrsunuz..işinize mi geliyor yoksa yatmak dini bayramlarda..
|
yalın kardeşim..
bu 3 maddeye maddeler halinde cevap ver yeter...hadi eyvalah kolay gelsin..