Alıntı:
yalin Nickli Üyeden Al?nt?
demokrası nedırkı emreder dıyorsun demokrası olsaydı bugun senın evıne gıren kıvı sayısı bu ulkede yasayan herkesın evıne gıredı bu madde 1 di
turbanın laiklige getirecegi tehtit ortada burada zaten sadece turbanlılarla degıl farkındaysan onların destekcısı olan senlede tartısabılıyorum ama okadar net gormek ıstıyorsan sen tak bıtane dırek bıreysellestıreym konuyu buda madde 2
dini bayramlarda ki tatillermi takıldı kafana.unutmakı herkes din ve ibadet yonunden özgurdur yeterkı bunu laiklige karıstırmasınlar saygı duyarsın duydu neden dersınız duymazssın yıne duymadı neden dersınız yemısım bolle ısı.sence kardesım hıcmı dogruluk payı yoktur
|
BEN DIYORUM YA SEN TAK SADECE SENI BIREYSEL OLARAK ELESTIREYIM YAZDIKLARIM SENI NEKADAR TATMIN ETTI NEKADAR ETMEDI BILEMEM AMA HOS GORURUM CUNKU KENDINI GELISTIREMEMIS EZILMEYE MAHKUM BI INSANDANDA BU BEKLENIR YANI SOLLE IFADE EDEYIM BAZI INSANLARIN KULAKLARI TECRUBESININ EL VERMEDIGI SELLERI DUYAMAZMIS SENIN YAPTIGIN GIBI BEN FARKINDAYSAN TARIKATLA DININ BOLUNDUGUNDEN BAHSEDIYORUM SEN TECRUBENIN YETTIGI KADARIYLA CVP VERIYOSN BEN CAMI HARICINDE IBADET EDILMEZ DEMIYORUMKI KOMIKLESME LUTFEN SENI SIKISTIRAN SORULARA NEDEN CVP VERMIYOSUNUN BEN KARSINIZDA OLSAM BENIDE DIRI DIRI YAKARSINIZ OZAMAN ALLAHI GOZUNUZ GORMEZ DEMI SIZLER DUSUNCELERE SAYGI DUYAMAZSSINIZ CUNKU