Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.02.2008, 18:41   #20
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 750 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: BİR BAYAN NİÇİN ÖRTÜNMEK İSTEMEZ

Alıntı:
mine Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bunlar örtünmeme bahaneleri olmuş örtünme denilince başı örtmek diyorsunuz heralde yoksa herkesin üzerinde bir örtü var kimse çıplak dolaşmıyor.Herkes vücudunu örttüğüne göre örtünmeme diye bir problem göremiyorum ha baş diyorsanız pardon saç bunun pek anlamı olacağını sanmıyorum erkekler saçtan ziyade vücuttan tahrik olabilirler diye düşünüyorum Tanrı da bütün enerjisini erkeklere nasıl yararlı olurum diye harcamış kadınlara bir şey yok mu diyeceğim hemen var diye tepki gösterirsiniz neymiş efendim göbeği ile diz arasını örtüyormuş falan filan Tanrı nın böyle saçma sapan işlerle uğraşacağını hiç sanmıyorum uğraşıyorsada erkeklerin cehenneme gitmemeleri için her tetbiri almış görünüyor kadınlara da diş bilediğinden yasaklı elmayı yemiş ya cehenneme atmak için uğraşıyor olsa gerek
bakınız mıne hanım allahı yargılamak ,yorumlamak kımseye düşmez .Allah (c.C)bu kıtabu bıze gondermısse bızde kur'ana canı gonulden ınanıp iman edıyorsak içinde yazanlara da itikad etmemız gerekır ee ben buna ınanmıyorum dersen haşa dinden çıkarsın bu bır gerçek kur'an,ı kerimi büyük alimlerden başka kımse yorumlayamaz bu bıze düşmezz
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif