--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
Kınaşoğlu bekir yanılıyorsun herzamanki gibi yanılıyorsun hep yanıldığın gibi yanılıyorsun Senin bahsettiğin o kişi ben değilim o yazıları ben yazmıyorum.Peki bu yazıyı yazan arkadaş yarın birgün kendini açıklarsa şu sözlerinden dolayı utanmayacakmısın Ama şunuda söylüyeyim bu arkadaş bizim köyümüzü çok iyi bilen biri.Geçen gün de bana türkü söyledin leyli de yar loyluda yar diye ama yine yanıldın Ben bu siteye hiç değişik bir kimsenin msn siyle yazı yazmadım ama seninin olduğu gibi benimde bir oğlum var ara sıra yani iki kere Ampul diye yazı yazmış kızdım daha yazmıyor ama senin oğlun vantet hala kendini açıklamadı yani senin oğluna serbest bizimkilere yasak mı olsun.Bunun haricinde ben buraya en ufak bir dalga yaptımsa ********in önde gideniyim ama bu adam yarın birgün kendini açıkladığı zaman bekir benim yüzüme nasıl bakacaksın.Bakılacak yüze işeme bekir doğru seninle her türlü muhabbeti yaparız yeri gelince oturur çayımızı içer yemeğimizi yeriz bir medeni insan olarak ama ( Ben relevant olarak ) Yazı yazmadım yazdımsa allahu tala beni taş etsin....Ama bu adam yine bizim köylü veya bizi sizi senden benden iyi bilen bir adam.Kötü şeylerde söylemiyor gayet mantıklı şeyler akla yatan şeyler söylüyor taktir ediyorum bilgili birine benziyor.Bu herhalde ya bizim köyde Öğretmenlik falan yapan biri yada Eski istihbaratlardan.Ama bu ben değilim ben kendimi saklayarak hiç yazı yazmadım benim buna ihtiyacım yok ben kimseden çekinmiyorum benim yazdıklarım bu arkadaşın yazdıklarından daha iğneleyici yazsam kendi adıma yazarım.Hem niye kızıyorsunki adam hiç kimseye hakaret etmiyor saygısızlık yapmıyor gayet efendi yazılar yazıyor.Tek suçu kendini tanıtmaması.Bekirim tahminin yanlış,Ha benim oğlum Ampul diye yazdı bunda ne sakınca nar yazamaz mı.?Sen foruma her isimsiz gireni beni zannedeceksen ben yandım vallaha bu adam belkide sensin....nerden bilebilirizki.
|