--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
tama niçin tayın yaptın o fikirleri sen bi deldede katip olarak calışırdın niçin tayın yaptın o güzel fikirlerini niç gecekleştirmedin ya o beldenib en cok bizlerde hakı var mefa borcumuzu ödemiş olurduk ne güzel 100 kişilik hasten 300 kişilik mandıra 2 yılık yüksek okul ne ğüzel yani bizim beldemizde işsizliği önlemiş olurdun sen herhalde adapazarıyla gümüşdereyi karıştırdın mı benmi yanılıyorum iş allah ben yanılmış olurum bekir yok beni ilğilendirmez ne yazarsa yazın biz üç kişi veya tek kişi kimsenin üstüne saldırmayız ne ararsan bana yaz beni ilgili onum dışına cıkmam sen beni iyi tanırsın tabi herkesin görüşüne saygımız vardır ama alaycı olmaya bensemde kimsenin hakı yoktur sivasta bir cok ilcede olmayan işi bizim beldemizle alaycasına yazmak bence yanlış sence doğru ola bilir buda benim fikrim neyse aslında benim bu konulara yorum yamamda yanlış biz hiç boş işin peşinden koşmadık namık kemalın bi lafı yarya hayele yaşayanı da yaşamayanıda derya neyse kafanızı agrıtısam kusura bakmayın sizler iyi yorumlar
|