Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.02.2008, 23:54   #847
relevant
Yeni Yiğido
NO AVATAR

relevant Şuan relevant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.03.2011 21:54

Tecrübe Puanı: 0 relevant BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Allah aşkına siz benim yazdıklarımı okuyormusunz. yoksa okumadan sırf laf olsun diye mi yazıyorsunuz.yoksa yazdıklarımı anlamak mı istemiyorsunuz. benim yazdığım cümlelerde ne gibi bir yanlışlık allah aşkına bana anlatırmısınız tabi anlatırken de türkçeyi birazda özenli kullanırsanız sevinirim çünkü yazdığınız bazı kelimeleri anlayamıyorum.benim bundan önce yazdığım hiçbirşey bir kişi üzerine yazılmış birşey değil 1 siz niye üzerinize alınıyorsunuz 2 ben adıslıbekir adlı üye değilim 3 ben köyüünüzü köyllülerinizi sizin bütün yakın köyleri çok iyi bilirim yaklaşık 14 yıl köyünüzün bulunduğu bölgelerde çalıştım gayet açık mı.söylediğim şeyleri yapmak büyük cesaret mi istiyor niye yapılamasın sanki amerikadan nasa yı gümüşdere ye taşımasını istiyorum.
lütfen sohbetlerimizde yıkıcı değil yapıcı olalım birbirimizi kırmayalım gümüşdere için birşeyler yapalım.birşeyler düşünelim düşünemiyorsak ta düüşüncelere saygı göstermesini bilelim lütfen.
relevant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla