Alıntı:
relevant Nickli Üyeden Al?nt?
Allah aşkına siz benim yazdıklarımı okuyormusunz. yoksa okumadan sırf laf olsun diye mi yazıyorsunuz.yoksa yazdıklarımı anlamak mı istemiyorsunuz. benim yazdığım cümlelerde ne gibi bir yanlışlık allah aşkına bana anlatırmısınız tabi anlatırken de türkçeyi birazda özenli kullanırsanız sevinirim çünkü yazdığınız bazı kelimeleri anlayamıyorum.benim bundan önce yazdığım hiçbirşey bir kişi üzerine yazılmış birşey değil 1 siz niye üzerinize alınıyorsunuz 2 ben adıslıbekir adlı üye değilim 3 ben köyüünüzü köyllülerinizi sizin bütün yakın köyleri çok iyi bilirim yaklaşık 14 yıl köyünüzün bulunduğu bölgelerde çalıştım gayet açık mı.söylediğim şeyleri yapmak büyük cesaret mi istiyor niye yapılamasın sanki amerikadan nasa yı gümüşdere ye taşımasını istiyorum.
lütfen sohbetlerimizde yıkıcı değil yapıcı olalım birbirimizi kırmayalım gümüşdere için birşeyler yapalım.birşeyler düşünelim düşünemiyorsak ta düüşüncelere saygı göstermesini bilelim lütfen.
|
Relant arkadaşım sen nerden çıktın başıma ya anlamıyormusun beni sen zannediyorlar Sende bunları okuyorsun.Ama adamlar Senin nick inle benimkinin ayni olmadığını bile anlamıyorlar.Bence senin yazılarında anlamayacak birşey yok yazıların benim hoşumada gitmiyor da değil ama benim açımdan sıkıntı senin kendini tanıtmaman kardeşim kimsin nerden yazıyorsun lütfen kendini açıklada bende şu tömfetten kurtulayım benim isim değiştirerek yazı yazmaya ihtiyacım yok ki ben zaten doğru bidiklerimi yazdım yazmaya devam ediyom.Sadece Kınaş oğlunu utandırmak için relant senden kendini açıklamanı istiyorum.Saygılar.