Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Hocam görüntü kirliliği yaptığımızın farkındayım kusura bakma görüntümüz kirlidir ama inan ki ben hergün yıkanıyorum,sitedeki arkadaşların yıkanmadığını da idda edemeyiz o arkadaşlarda yıkanıyorlardır.Biz burda kendi ortamımızda muhabbet ediyoruz birbirimize hakaret etmiyoruz,kavga etmiyoruz Senin yazdığın tekerlemeleri okuyacak durumda değilim her halde.Ben okuduktan sonra senin zevkine göre değil de kendi zevkime göre ağır bişeyler bulur okurum.Hoca bilgisayardan kopyalayacağına kendin birşeyler üreterek yaz da bizlerde istifa edelim belki görüntü kirliliğinin önüne geçeriz.Rezil olma konusundada sözlerine katılmıyorum allah bizi rezil olanlardan etmesin hoca Eğer ben Kınaşgilin Bekir ve ismail le konuşuyoruz diye rezil oluyorsam bırakta olalım be.Yarın ben Sivas gelsem Bekirle ve İsmaille oturur çayımı kahvemi içer muhabbetimi de yaparım.Allah başka rezillik göstermesin.Selamlar.
|
SEVGİLİ BEKİR GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNDE NEYİ KASTETTİĞİM ANLAMADIN HERHALDE BURDA SENİNLE SOHBET ETMEK KONUŞMAK ÇOK GÜZEL BU HOŞUMA GİTMESE ATEN BURDA OLMAZDIM. AMA KINAŞOĞLU İLE MUHABBETLERİNİZE BAKIYORUM BİRBİRİNİZİ SUÇLAYIP DURUYORSUNUZ ESKİ DEFTERLERİ KARIŞTIRIYORSUNUZ BUNLAR HOŞ ŞEYLER DEĞİL BEN SİZİ SEVDİĞİM İÇİN YAZDIM ALTTA TIRNAK İÇİNDE BİR YAZI DHA VAR ONU OKUMAMIŞA BENZİYORSUN.
BEN GÜZEL GÖRDÜĞÜM HOŞUMA GİDEN BİR YAZIYI BİLGİSAYARDAN,KİTAPTAN NERDE BULURSAM ORDAN ALIRIM VE PAYLAŞIMA SUNARIM HOŞUNA GİDEN OKUR GİTMEYEN BAKAR EN AZINDAN DEDİKODUDAN ÇOK DAHA İYİDİR.