Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.02.2008, 09:08   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1077 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: CÜ'den TÜRBANA İZİN YOK

anayasa aykırılık olmaz çıkarırısın kuralına göre kanun yasa uygularsın tıpış tıpış, bende özgürüm, , hippide özgür, çarşaflıda özgür, sarıklıda özgür, burkalı özgür değilmi, yaşasın özgürlükler, ama sınırı var benim özgürlük alanıma kadardır senin özgürlüğün, senin saçının teli, sakalının kılı seni allahın dostu beni düşmanı yapmaz, seni üstün inanç sahibi yapıp benide düşkün yapmaz, iktidar dönemimde kadrolaşmış softa yobaz başı açığa baskı yapmayacakmı, hergün korku ve günah baskısıyla büyüyüp gelen çocuk yanıbaşındaki sıra arkadaşına baskı yapmayacakmı ben müslümanım , sen nesin demeyecekmi niye çünkü türban takıyor, sakalı var , namaza gidiyor ama o allahın sevgili kulu olacak diğeri allahın lanetli kulu mu olacak , yok öyle ucuz propaganda , kendini herkes peygamber torunu sayacak, allahın özel görevli iznli kulu sayacak herkese dayatmayacakmı vehabi yaşam biçimini, bunun sonu yok bu tartışma burada bitmez, ortalığa getirip bunu bir şart gibi koşanlar vatan hainidir, türbn sorun değildi isteyen istediği gibi takıp dolaşıyordu, okula girip çıkıyordu herhengi bir sorun yoktu bunu sorun yapan mücahid müteahhit anlayışlar ve bu ülkeyi kamplara bölüp parçalamak isteyenlerdir, başörtüsü sadece masum bir inan tezahürü olsa amennah, kadın sorunu alsa amennah, özgürlük sorunu olsa amennah, ama gel görki yıllarca siyasilerin elinde oyuncak oy deposu malzemesi olarak kullanılıyor, kılda keramet olsa kaş olmazdı, koltuk altı etek altı kılı olmazdı, sorun o başa , o boyna o bele bakan sapkın erkek anlayışında kendine dört kadını hak gören, köle ile yaşayacağı sınırsız cinselliği hak gören anlayışta, kadını sosyal yaşam dışı gören , eksik , zayıf, günahkar gördüğü kadını sözde şimdilik sokağa başörtüsüyle zgürleştitip sokağa çıkarıp daha sonra eve kapatma anlayışı bu malesef bu benim naçizane fikrim,