Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
kadını sosyal yaşam dışı gören , eksik , zayıf, günahkar gördüğü kadını sözde şimdilik sokağa başörtüsüyle zgürleştitip sokağa çıkarıp daha sonra eve kapatma anlayışı bu malesef bu benim naçizane fikrim,
|
Burada biraz yok yok baya bir çelişki var. Kadını sosyal hayattan uzak tutmak Üniversite eğitimi almasını mı istemektir,kadını eksik görmek milyonlarca kişinin girdiği sınavı kazanıp okumasınımı istemektir.Kadını sözde özgürleştirmek okumasını istemekte,özde özgürleştirmek eve mahkum etmekmidir.
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
anayasa aykırılık olmaz çıkarırısın kuralına göre kanun yasa uygularsın tıpış tıpış, bende özgürüm, , hippide özgür, çarşaflıda özgür, sarıklıda özgür, burkalı özgür değilmi, yaşasın özgürlükler, ama sınırı var benim özgürlük alanıma kadardır senin özgürlüğün, senin saçının teli, sakalının kılı seni allahın dostu beni düşmanı yapmaz, seni üstün inanç sahibi yapıp benide düşkün yapmaz, iktidar dönemimde kadrolaşmış softa yobaz başı açığa baskı yapmayacakmı, hergün korku ve günah baskısıyla büyüyüp gelen çocuk yanıbaşındaki sıra arkadaşına baskı yapmayacakmı ben müslümanım , sen nesin demeyecekmi niye çünkü türban takıyor, sakalı var , namaza gidiyor ama o allahın sevgili kulu olacak diğeri allahın lanetli kulu mu olacak , yok öyle ucuz propaganda
|
Ağbi biraz empati kurun diyorsunuz ki özgürlük ama benim sınırıma kadar maşallah sınırlarıda tek başınıza çiziyorsunuz,sınırlar karşılıklı münazara ile çizilir. Ben yaptım oldu mantığı burada yürümez.Şimdi sakallı,başörtülü v.b sakalsızı,başı açığı din düşmanı olarak mı gösteriyor.Olayı tersinden okutalım bütün başıaçık hanımlar,iyi giyinimli beylerde başörtülüleri,ince bıyıklıları,sakallıları rejim düşmanı olarak mı gösteriyor.
Böyle mantık olur mu ? Bak sen başörtülüsün dindarsında ben gavurmuyum diye düşünen kişi kendini bir çek etsin,böylesi çağ dışı bir düşünceyi hangi vehimlerin sonucunda edindiğini belirlesin ve toplumun sağlığı için o vehimleri yok etsin.