Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.02.2008, 14:29   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Üç YIL İçinde Milyoner Nasıl Olunur ?

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sana yazma diyen yokki abircan kardeşim
ama neden saygı çerçevesi içinde eleştiri yapmıyorsun
birileri senin ismini yada sevdiğin kişilerin ismini yamultup yumultup söylese sen memnunmu kalırsın
düşüncelerini beğenmezsen beğenme kardeşim burda kimse sana onları beğen diye zorlamıyor
ama insanların isimleri ile, kişisel bilgileri ile dalga geçer gibi konuşma
öyle konuşman seni yüceltmez bunu bilmelisin
o dediğin kişi artık herhangi biri değil, milli bakanı değil ama yüzler okulu dersaneyi yönetip yönlendiriyor

koç sabancı değil ama milyarlarca ytl lik koca şirketleri sevk ve idare ediyor, altı üstü emekli bir imam memur yani

ama şu anda tamda bugünlerde bizim bilmediğimiz vatandaş olarak seni beni bağlayan yeni anayasa taslağı onun huzurunda abd de görücüye çıkıyor buradaki malum ülke konsoloslarının denetiminden sonra , ama bu ülkenin muhalefetinin üniversitelerinin barolarının tüm sivil toplum örgütlerinin tartışmasına açılmadan o adı neyse artık yamultmayacağım fetullah gülen hoca efendi hazretleri kontrolünde amerikada ilgili çevrelerle konferansla tartışmaya açılıyor

ama benim de vatandaşlık numaram var seninde diğer 70 milyon Türk evladınında ama bu adını yamultamadığım net yazacağım hoca efendi fetullah gülen hazreti senin benim ve 70 milyonun ortak paydası olan toplumsal sözleşmemizi bizden kaçıran bu sözde Türk hükümetinin temsilcileri ve onların çokkkk değerli bilim (ilim diyecektim alışkanlık işte tühhh ) kurulları heyetiyle tartışmayı önce amerikalara açıyor allah allah gelde çıldırma gelde saygı duy

ben vatandaşım kimse kimseden üstün değil sorar sorgularım allah bana beyin vermiş kardeşim, sende bir sor kendine haksızmıyımmm, sende sorgula hükümetini, hocanı, alimini