Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
yemin ediyorum allah belamı versin bizim handa abonesi yok
3 senedir 5 senedir 1 adet bırakılırdı geçen yıl 2 oldu, 6 ay önce 3 oldu son iki aydır sözde kampanya yaptı elele verdiler abone buldularya şimdi 4 oldu  maaşallah birini ben alıyorum hergün gerekli dualarımı yaparak, ardından kuaför kızlar alıyor eğer ben çiğneyip ezmediysem sinirimden, onlarda temizlik için alıp kullanıyorlar,
bir daha söylüyorum kim kime bu çağda parasız bişey veriyor, imam nikahlı metres bile bil-pa müdüründen 5 daire almış ya,
git bakkaldan bir ciklet iste bakalım ne diyecek
hemşerim parası
|
Hemşerim abircan bey uzun süredenberi yazılarınızı takip ediyorum gercekten seni kutlarım.Zannederim hem sol görüşlüsünüz hemde alevisiniz kızmayın bana hiç kimsenin yaşamtarzı beni ilgilendirmez de sadece belirtmek için söylüyorum.Siz emek veriyorsunuz araştırıyorsunuz kesinliklede konuya vakıf olunca siteye taşıyorsunuz.Bazıları gibi kulaktan duyma cami avlularındaki muhabbeti buraya taşımıyorsunuz ben sizin yazılarınızda bunu gördüm.Hemşerim bende radikal sağ görüşlü biriyim ama ben sağ görüşlüyüm diye solcu olsa bile senin doğru sözüne takiye yaparak yalan mı diyeyim bu erkekliğe yakışırmı.Hemşerim doğru bildiğin gibi yaşa etek öpenlerden olma teslim olanlardan olma solcu ol böyle ol.Allah yardımcın olsun.