28.02.2008, 00:28
|
|
|
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
|
--->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR
Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt?
Kanunlar kabul edildikten 3 ay sonra yururluge girerler yani basortusu henuz yururluge girmedi ki cumhurbaskanligi tarafindan onaylandi mi onu bile bilmiyorum.Sigara yasasi mesela,su anda toplu mekanlarda icebiliyoruz yani henuz yururluge girmedi.Ben Hacettepe universitesi ogrencisiyim ve henuz sınıfımda basortulu kimseyi gormedim.Bunun imkanı yok zaten,ki almayız da! O dava acanlar biraz hukuk bilgisi sahibi olsaydi bosa dava acip avukat parasi vermezlerdi,ki kazanamayip rezil olacaklari da acik Torpil olmazsa ve dava satılmazsa tabi.
Cumhuriyet Universitesi rektorunden boyle bi davranis beklemezdim acıkcası fakat takdir ve tebrik ediyorum.Biz demokratik ve laik universite ogrencileri olarak her zaman arkasindayiz,ozellikle cumhuriyetin temellerinin atildigi bi sehirde.Bravo...
|
Kanunlar kabul edildikten 3 ay sonra mı yürürlüğre girer ?
Sigara yasağının henüz başlamamış olması diğer kanunlara da emsal teşkil eder mi ?
Başörtülü birisinin sizin sınıfınıza girmesini engelemeye cüret etmeniz devlete karşı gelmek değil de nedir ?
Rektörün bu davranışı yapmış olması demokrasinin hangi ilkesiyle bağdaştırılabilir ?
Siz başörtülü birisini sınıfınıza almamaya cüret edeceğinizi söylerken ben de tam tersini yaptığım zaman beni nasıl adlandırırsınız ?
Ülkemiz gerçek manasıyla bir hukuk ülkesi mi olmalı, yoksa hukuk kurallarının belirli angajmanlara göre yontulup yorumlandığı geri bir ülke olarak mı kalmalıyız ?
|