Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.02.2008, 01:12   #40
banu58
Tecrübeli Yiğido

banu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

banu58 Şuan banu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30

Tecrübe Puanı: 687 banu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BAK CAHİL RESİM. SENİN PROFİLİNİ ÇİZEYİMMİ. CİDDİ ANLAMDA KENDİNDEN NEFRET EDEN ,KENDİNİ SEVMEYEN,AYNAYA BAKMAKTASN KORKAN,DOLAYISIYLADA İNSANALRI SEVMEYEN BİRİSİN. VEE YEMİN EDERİM Kİİ DİN DIŞINDAKİ HAYATTAKİ BAŞARISIZLIĞIN,KARŞILATIĞIN YERNİLGİLER SENİ BU HALE GETİRMİŞ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM,YÜREK GÜZELLİĞİ DIŞA YANSIRR MERAK ETME. SEN DIŞ GÖRÜNÜĞŞÜNLE ÇİRKİN OLSAN BİLE YÜREĞİN GÜZELSE İNSANALR SENİ ÇOK GÜZEL BAYAN OLARAK GÖRECEKLERDİR.
Aaa sen burdamıydın trübün görevlisi sen çık oraya şakşakçılığını yap fikirdaşlarına,
Ressamsın belli ama sanatkar değilsin,olsaydın önce kendine bir profil ve gelecek çizer sonrada yaşardın.
Çirkinmişim hayalin bile yetmez beni düşünmeye beni ALLAH yarattı nasıl çirkin olurumki???
Üzülüyorum size haa kelimelerinin hepsini büyük yazma kültür abidesi,forum kurallarını oku büyük harf YASAK!