Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.02.2008, 11:58   #2
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1112 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: USTA BİR HACKER OLMAK İÇİN GEREKEN BAZI PÜF NOKTALAR

Alıntı:
bulutum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Neyse Olsun Iyi Bir hacker arasira 4 - 5 sene yatandir. Ama sizin babaniz arabayi evi dami satti ve sizi ancak 1 sene yatirdi fazla cezadan kurtardi. Cezaniz Bitti Geçmis Olsun.. Siz yeni kiralik evinize gidiyorsunuz. Ve makinanizin basina geçmek isitiyorsunuz ama nafile babaniz sizi kurtarmak için bilgisayarida satmak zorunda kaldi.. Olsun Siz Iyi Bir hackersiniz ve yeniden çalisir Para kazanip bilgisayar alirsiniz. Bravo Size Aradan 6 ay geçmeden , kendinize bir bilgisayar aldiniz helal olsun siz çaliskan bir hackersiniz. bu arada haberiniz olsun Babaniz sizi kurtardi ama en az 20 tane kredi kartini kullandiginiz adamin borçlarini ödeyemedi. Adamlar Sizi Dayisi. enistesi. çolugu çocugu hepsi ariyormus . En Iyisi Siz Birakin Bilgisayari milgisayari ufak ufak yeriniz kesfedilmeden ortaliktan toz olun. Size En Iyi Önerebilcegimiz bir Yer var Gidin seyahat acentelerine hemen acil kendinize ABD ne Newyork Iline uçak bileti alin Valla Güzel Bir sehir Tavsiye ederim. Hem Amerikayida Görmüs olursunuz. )mesale Budur...

bende simdi gercekten hacker olacaktim yaaa
offff hayallerimi yiktin
bu yapilirmi bana

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır