Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Öylemiii... Yaaa ben hep yalnış anlıyorum yaa özür dilerim kendilerinden.Zaten birkersindede 2003 tü sanırım tv.de bir soru sorulmuştu kendilerine.Sanırım Uğur Dündar'dı soran; Sayın başbakan Çocukalrınız ABD'de okuyorlar nasıl karşılıyorsunuz onların masraflarını diye sormuştu? Cevap şuydu: Ülkemde Hayırlı işadamları var onların burs parasıyla okuyorlar bir problem yok demişti.Sene 2007 ve Burak yanılmıyorsam 2.7 milyon dolara bir adet gemicik alıyor. Abircan bey benim burada yalnış anladığım birşeymi var yoksa banamı öyle geliyor kafam biraz karıştıda.Yardımcı olursan çok sevinirim.
|
tam şark kurnazısın hala chp akepe kavgasındasın, tekrar edeyim dünde yazmıştım, akepesininnnde, cehepesininnde
boyut artık yetmişli yıllardaki sağ sol meselesi değil mesele artık memleket meselesi , türkiyenin türklüğün geleceği meselesi
devir yeşil yeşil götürme devri, fakire türban imam hatip çoluğa çocuğa amerikan eğitimi, amerikadan ev, amerikadan vatandaşlık,
gören göz varsa görsün
yoksa lafım üstüne laf etmesinlar artık, arif bey adınız arif size tarif vermek haddime düşmez