Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt?
İşte türkiyede emeklilerin gercek yüzü bu zengin şahıslar belki bu paraya güvenerek emekli olmadılar ama bu paraya güvenip emekli olanların vay geldi haline bunun en tipik örneği benim emekli maaşım ancak bu sevyelerde ölmeyecek kadar bir maaşla insanları çile cekmeye zorluyorlar sayın tayyip bey allah sizden bunun hesabını soracaktır sizlerin kıyak emekli maaşı ve 10 bin ytl lik maaşınız öteki taraftan cile ceken sürünen emekli vatandaş allahtan revamı nedir bu dengesizlik sizin adalet anlayışınız bumudur yapanın yanına kar kalmayacaktır KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER
|
Bu malisef Tükiye'nin gerceği ne varki bu olay Tayyip'tende önce vardı Tayyip'tede var Tayyip'tende sonra olacak bu gidişatın nereye gideceğini bilemeyiz.
Hangi yönetim olursa olsun Vatandaşı düşünmeli ve Vatandaşın çıkarları doğrultusunda hareket etmeli Şimdi burda Akp yi savunmak değil ancak bundan öncekilerin bazılarını da gördüm ben ve tam bir sefalet içinde oldum yarım yağlı süt alırdım üstünede su katar çocuğuma verirdim kriz zamanı sağa sola savruldum şimdi öylemi sütün en iyisini alıyorum her akşam çocuklarıma elim boş gitmiyorum kısacası Hani bir reklam var çoğunuz bilir bir otomotiv reklamı BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU Şimdi bu yönetimin daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.