Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.03.2008, 10:38   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Türkiyenin en zengin adamlarının emekli maaşları

Bu malisef Tükiye'nin gerceği ne varki bu olay Tayyip'tende önce vardı Tayyip'tede var Tayyip'tende sonra olacak bu gidişatın nereye gideceğini bilemeyiz.

Hangi yönetim olursa olsun Vatandaşı düşünmeli ve Vatandaşın çıkarları doğrultusunda hareket etmeli Şimdi burda Akp yi savunmak değil ancak bundan öncekilerin bazılarını da gördüm ben ve tam bir sefalet içinde oldum yarım yağlı süt alırdım üstünede su katar çocuğuma verirdim kriz zamanı sağa sola savruldum şimdi öylemi sütün en iyisini alıyorum her akşam çocuklarıma elim boş gitmiyorum kısacası Hani bir reklam var çoğunuz bilir bir otomotiv reklamı BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU Şimdi bu yönetimin daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.

Ya siz buna iyi diyorsanız ben başka birşey demiyorum.Şimdi buraya dökümanlar dökerek kafa şişirmek istemiyorum.Ya siz başka bir Türkiye'de yaşıyorsunuz yada biz.