--->: pasadan M.Akıf Ersoya agır elestırı
serhatcan´isimli üyeden Alıntı
ALLAHIM YAA. ŞUNLARIN TARTIŞTIKLARI ŞEYLERE BAKIN. YAVV SİVASLILARRR MEMLEKET ÇÖKÜYORR,EKONOMİİ ALAK BULLAK,İNSANALR İŞSİZ AÇÇÇÇ,SİZ HALLA DİNİ,TÜRBANI TARTIŞIYORSUNUZ. ŞUNU GÖREMEYECEK KADAR DA KÖRSÜNÜZ.. GÜNEYDOĞUDA MEHMETCİKLER VATAN İÇİN ÇARPIŞIYORR. BU GÜNEYDOĞUDAKİ SINIR HAREKATINI FIRSAT BİLİP ORADA VATAN İÇİN GENÇLER ÖLÜRKENN CUMHURBAŞKANININ BU OLAYLARIN BAŞLAMASINDA TÜRBANI ONAYLAMASININ DÜRÜSTLÜKMÜ ,YANLIŞMI, DOĞRUMU OLDUĞUNU NEDEN TARTIŞMIYORSUNUZ.OFFFFOFFFFF BEN NE DİYEYİM SİZ SİVASLILARA.
xwst´isimli üyeden Alıntı
Mehmet Akif Ersoy'un bu kadar ciddiye alınması sasırtıyor beni.Cumhuriyet Donemi'nde sırf seriat istedigi icin Mısır'a kacan vatan haini diyebilcegimiz bir adama daha ne soylenebilir ki...Kurtulus Savası icin yazdıgı Istiklal Marsı iyi hos fakat be adam boyle bi marsi yazip nie seriat seriat diye Mısır'a kacıyosun?Rezalet yani
Atasına geçmişine sahip çıkmayan insanlar yok olmaya hor görülmeye mahkumdur kendini bilmez üş beş çapulcu ne benim atama ne Dinime hakaret edemez edenin dilini keserler / keserim burda yobaz kim sizmi bizmi bu soruyu bir de kendinize sorun Serd@r 'ın dediği gibi 1.300 gramlık beyninizle cıkmış ahkam kesiyorsunuz herkes haddini bilsin ona göre yorum yapsın insan ların can damarına dokunmayın

|