--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
ibrahim mrb nasılsın gelelim sana aglam diyorsun sukur diyorsun hep aglıyorsun diyorsun sanırım yazın geldiginde konustuklarımızı hatırlamısın dır en gec 3 aya varmaz zamlar baslar demistim haklı cıktım sanırım o görusmede hasan vede ilhan arslanda vardı yani 4 kisi idik saat sanırım gec 1 kadar tartısmıstık 3 tek dim
amam bugun hasan bana hak verir konumda hic birsey laf olsun diye söylemedigim birilerin savunayım diye hic bir zaman konusmadım hep dogru bildiklerim birde bir iki sene önceyi dusunerek konusurum gelcegi parlak görmuyorum ben bunları sivas icin yazdım amam genede aynıdır sivasın ekonomisi isci memur emekli uzerine kurulmustur yani devlet desdegi olmasa sivas buyuk bir köyden baska bir sey olmaz emekli olanın yerine hic alım yapıl mıyor her yer özelesiyor her devlet ayresi kuculdukce sivastan bir seyler gidyor kimse farkında degil sivasta sanayi yok tur bak bu hukumet geldiginde 41 ker masallah diye 41 tane temel atıldı fabrika temeli sadece 5 tanesi calısyor gersi oldugu gibi bos yani gösterisden baska bir sey yok sivastaki kurumlar bir bir kapayılyor mam her ne kısmet se kimseden cıt yok benim bu söylediklerimi anlamaları icin bazı arkadasların sanırım bir 5 yıl gecince bugunki yazdıklaraım isalah hatırlarlar birde paramla bile tatlıyı zor yedim diyorsun baklava ustu dondurmaları löp löp göturyordun unutma neden öyle kilo aldın hep benim tatlı larla dondurmalarla unutma neyse kendine ii bak mustafa ile konusyorsan selam söyle askerebendende senola görustunmu söyledinmi ememin oglu sebahattine de söyle o aksam kadar bilgi sayarın basında haberi yokdurdur olsa o yazar birseyler kesin haber ver canım öpyorum seni kel kendine ii bak
|