--->: ALMAN PARTİSİNE SİVASLI YÖNETİCİ
Bu topici üç defa okudum.Evvela bu vatandaşın sivas'lımı veya hangi vilyetten olduğunu anlamadım.Ancak en nihayetinde bir insandır diyerek,ayrım yapmaksızın katılımcı olmak isterim.
Almanyada ve başka avrupa ülkelerinde onlarca türk uyruklu vatandaşımızın yönetimlerde veya yönetimlere aday.Ufak bir araştırma yapdığımızda ise türk uyruklu vatandaşlarımızın aktif olduğu siyasal partiler senelerce AB ilerleme komisyonlarında TÜRKİYE üyeliğine muhalif oldular.
Türkiye'de sosyal demokrat partiler salt TÜRK'ün resen kendi başına biryerlere gelmesi hedeflerken,avrupa devletlerinde sosyaldemokrat partiler,ülkelerindeki azınlıklar ve göçmenler ile güçlendirilmiş partilerdir.Tıpkı bugün ki AKP nin beş başlılığı gibi.İçinde tarikatler-aşiretler-baronlar-ermeni ve yahudi azınlıklar olmak üzere ortak paydalarında buluşmuşlardır.
Volkan BARAN avrupada bir partiden aday olması,bir türk olarak bana mutluluk verdiği kadar o kadarda umursamazlık hakimdir.Zira onlarcasını gördüm ve bu konularda araştırmalar yapdım.Adamlar bir siyasal parti içerisinde görev verdikleri veya aday adayı olanlarda yönetmekten çok yönetilen şahsiyetler aramakta ve bu kişileri yetkili etkili makamlara getirmemektedirler.
İnşallah ben yanılırım,kazanan TÜRKİYE ve oralarda yaşayan TÜRK HALKI olur.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
|