Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2008, 14:48   #40
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen.
hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım.
Onu bana degil, irtica yukseliyor diye korku salanlara söyle. Bu adamlari suanki durusu, daha önceki duruslari ile tamamen TERS. 180 derece döndü herifler. ama siz hala bunlari savunuyorsunuz.

yigit olan, erkek olan kafa tutar, hic korkma. Ahmedinejad kafa tutmuyor mu? Yada Chavez kafa tutmuyor mu?

Senin mantigindan gidersek, ozaman Istiklal Marsi da söylenmesin.
Türk olmayanlari Türk Vatandasi yapmayayim. Yada pasaport verelim, ama adina degistirelim. Türk Vatandasi degil, tayyip in dedigi gibi Türkiyeli olsunlar. Türkiye vatandasi.

Türk olan butun kelimeleri Türkiye veya Tûrkiyeli olarak degistirelim.

Atalarimiz Canakkalede Düsmanlar ülkemize girmesin diye savasmislar, ama ne yazikki, düsmanin mantigi, kafa yapisi bugun icimizde var.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla