Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.03.2008, 20:02   #79
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: AKP İslâmcı değildir!

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kadırcım bak leyla zananın dısarda olması ne kadar kanıma dokunuyor bılemezsın.fakat bu kadını alıp sımdı tıksan ıcerı kahraman olacak.ayrıca leyla zana olmasa baskası olacak.cozum daha baska olmalı.egıtım cok onemlı bu ınsanlar satılıyor farkına varamıyorlar.
Kardesim, kanina dokunuyorsa, bu bolucuyu serbest birakanlara karsi tavir al.
Sen ne kadar Leyla Zana nin serbest birakilmasindan rahatsizim de, seni tanimayan birisi (mesela ben), senin hala bu bolcuuyu serbest birakanlari destekledigini gorunce, senin samimi oldugunu nerden anliyacagiz?

Ozaman apo yu da birakalim. Böyle mantik olmaz.
Sucluysa, sucunu cekecek. Baskani ne yaparsa yapsin.

Bak, bir dusun. Ülkücü oldugum icin bu örnegi veriyorum. Hapisde halen ülkücü olupta mahkum olan cok insan var. Af da ciksa, bu kisiler af dan yararlanamiyor.
Sözde insan haklarina savunanlar ülkücülerin hakkini savunmuyor. Degil mi?

Ama leyla zana veya hrant dink olunca söz konusu, avrupa dan adamlar geliyor, mahkeme dinlemeye. Eger sevmedikleri bir ceza ciksa Türkiyeyi fasist ilan ediyorlar.
Hic sevmem kominist ilhan selcuk ile kürtcü dogu perincek i. Ama tuhafima giden, bu adamlarin gözaltina alinmasinda avrupa sessiz kaldi. Degil mi? Ilginc birsey. Demekki bu adamlar kotu de olsa, avrupada bunlari sevmiyor, yoksa desteklerdi. Haa, ben bu adamlar iyi demiyorum, ama bunu da bir dusun.

Cok ilginc gelismelere oluyor bu son günlerde.
ALLAH sonumuzu hayir getire.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla