Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.03.2008, 20:07   #80
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 693 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: AKP İslâmcı değildir!

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardesim, kanina dokunuyorsa, bu bolucuyu serbest birakanlara karsi tavir al.
Sen ne kadar Leyla Zana nin serbest birakilmasindan rahatsizim de, seni tanimayan birisi (mesela ben), senin hala bu bolcuuyu serbest birakanlari destekledigini gorunce, senin samimi oldugunu nerden anliyacagiz?

Ozaman apo yu da birakalim. Böyle mantik olmaz.
Sucluysa, sucunu cekecek. Baskani ne yaparsa yapsin.

Bak, bir dusun. Ülkücü oldugum icin bu örnegi veriyorum. Hapisde halen ülkücü olupta mahkum olan cok insan var. Af da ciksa, bu kisiler af dan yararlanamiyor.
Sözde insan haklarina savunanlar ülkücülerin hakkini savunmuyor. Degil mi?

Ama leyla zana veya hrant dink olunca söz konusu, avrupa dan adamlar geliyor, mahkeme dinlemeye. Eger sevmedikleri bir ceza ciksa Türkiyeyi fasist ilan ediyorlar.
Hic sevmem kominist ilhan selcuk ile kürtcü dogu perincek i. Ama tuhafima giden, bu adamlarin gözaltina alinmasinda avrupa sessiz kaldi. Degil mi? Ilginc birsey. Demekki bu adamlar kotu de olsa, avrupada bunlari sevmiyor, yoksa desteklerdi. Haa, ben bu adamlar iyi demiyorum, ama bunu da bir dusun.

Cok ilginc gelismelere oluyor bu son günlerde.
ALLAH sonumuzu hayir getire.
kadır ne yazık hersey ıstedıgımız gıbı olamıyor.mınık adımlarla ılerlemek gerekıyor.bana amerıkaya karsı durabılecek bır lıder soyle hemen onun yanında yer alayım.sıyaset bu bız cumhurıyet kuruldugundan berı borcluyuz bu adamlara.amerıkanın gucu ortada kımsenın elınde sıhırlı degnek yokkı.gercekcı olmak lazım.sırf amerıkaya kufur ettı dıye kapatıldı refah.fazılet partılerı.bu ser odakları ıkılı oynuyor oyunları amerıkanın karsısında olsan suc yanında olsan suc.fakat bız bu kadar yıldır amerıkaya bagımlı ıken kımse kalkıp bunu son bırkac yıllık ıktıdar olan bır partıye yıkamamalı.bu adamlar öcu degılkı kendını koy bu adamların yerıne ne yapabılırdın onu soyle bana
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla