Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.04.2008, 11:01   #16
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: “ŞERİATSIZ DİN” YA DA “ALLAHSIZ İSLAM”

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Maalesef insanlar şeriatın, dinin anlamını bilmiyorlar. Sürekli olarak İran v.b. ülkeleri örnek gösteriyorlar.

Klişeleşmiş laflar artık bazılarının işine geldiği için hayat tarzı olmuş. Dinimizi beğenmeyip, emirlerini uygulamamanın sonucunu bu lafların arkasına sığınarak savunmaya geçmişler.

''Dinde zorlama yoktur.''

''Din, Allah ile birey arasındadır.''

''Önemli olan kalp temizliği.''

''Allah insanlara seçme hakkı vermiş.''

İyi güzel de, Elhamdülillah Müslümanım diyen birisinin daha neyi seçme, beğenmeme hakkı olabilir? Bir dini benimsemekle o dinin tüm emir ve yasaklarını da kabul etmiş olmuyor muyuz?

Sonuçlarına katlanacağına göre, uygulamama hakkın olabilir. Ama reddetme, kabul etmeme hakkını kim veriyor bu insanlara!

Yazık. Allah hiç bir kulunu kalbi kararmışlardan eylemesin.
O zaman dünyada şeriatla yönetilen ve bu analttığımız vahşetlerin yaşanmadığı bir ülke adı söylermisiniz? Hangi ülkeyi model alıyorsunuz? Madem T.C. develtini va laik yönetimini benimsemiyorsunuz. Mücadele verdiğiniz ve o şekilde yönetilmek istediğiniz bir örnek ülke mutlaka vardır? Adını açıklayın veya kendiniz farklı bir modelmi icat ettiniz? Merak ettim doğrusu. Diğer ülkelerin şeriat adına yapılan yöentim şekli gerçeğini hernedense bir türlü kabullenmiyorsunuz sizi anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu!!!