Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2008, 13:47   #43
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 799 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugun hüzünlüyüm.
Türkıyeme halkıma uzuluyorum.attıgım oyun bırsey ıfade etmemesıne uzuluyorum.Yargıya güvenım kalmadıgı ıcın uzuluyorum.Çogunlugun degıl adaletsız bır azınlıgın sudan bahanelerıne dayanarak tarflıca verılen yargı kararlarına uzuluyorum.Haksızlıga kahroluyorum.Ekonomıyı bekleyen facıaya uzuluyorum.Inanclarımdan dolayı dedelerımın sehıt kanları ıle sulanan vatanımda yabancı muamelesı gormeye kahroluyorum.unıversıteye gırmek ısterken basortusu taktıgım ıcın terorıst gozu ıle bakılmaya uzuluyorum.Yarın bırgun yargıya ısım dustugunde adaletsızce yargılanmaktan korkuyorum.tarafsız sekılde yargılanamamanın endısesı ıle kahroluyorum.Cumhurıyet kuruldugundan berı aynı olayların yasanarak guzel ulkemız ılerlemesının engellenmesınden kahroluyorum.Bır arpa boyu yol alamamaktan keder duyuyorum.Alenı sekılde cetelesmıs azınlıgın ulkemı, yargıyı yonetmesınden kahroluyorum.

Allah hepımıze yardım etsın.

Bende utanıyorum bunların hepsin bütün dünyaya rezil oluyoruz bu tip olaylarla dünya ülkeleri maalesef Türkiyemize bu tip insanlar yüzünden 3. dünya ülkesi gözüyle bakıyorlar.....

Ama engeller arkasına saklanmak için değil mücadelemiz ebediyete kadar devam edecektir...

Bu neyin mücadelesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yol Türkiyemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak. Daha demokratik bir Türkiye için, düşünce ve ifade özgürlükleri için, din ve vicdan özgürlükleri için... durma yok yola deam

bu yolda her türlü engellemeler olacaktır. Ama ağaç budandıkça daha da gürleşir. Üzülme kardeşim elbet birgün hak yerini bulacaktır.