Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.04.2008, 20:29   #114
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2237 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım bizler hayvan değiliz insanız vatan Noterden tastikli satılmaz bunu anlamak içinde porofösör olmaya gerek yok sen kendine göre anlarsın ben kendime göre anlarım.Oradan ahkam kesmenin lüzumu yok.Sen anladığın gibi git bizlerde anladığımız gibi yorumlayalım bırakta yakışıp yakışmadığına kendeimiz karar verelim.Her halde bizler senden geri insanlar değiliz.Sen herhalde özürlü bir arkadaşsın sanada yaşamında başarılar dilerim Seva kardeş sakatlık zor iş.
Evet sakatlık zor iş Ülkemizde yollar kaldrımlar sakatlara göre ayarlanmamış bende sakatım ne yollarda düzgün yüreyibiliyorum ne bir resmi kuruma çıkabiliyorum nede özel ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum.
Vatan satmak nasıl oluyor o konuda ayrıntılı bilgi verirdseniz menmun olurum.
Hiç bir gayrimenkül alıp sattınmı ?
Gayrimenkule verdigin parayı aynen Tapu ya bildirdinmi yoksa aldıgın fiyatın altındamı beyanda bulundun.
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif