Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.04.2008, 22:29   #126
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57

Tecrübe Puanı: 858 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
sonbahar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Seva hanfendi anladığım kadarıyla siz Akp nin bu sitede görevli elemanlarındansın.Ben bunu anlıyorum ama biz Sivaslılar Net de üylik şartnamesini okurken buranın Siyasi değil Sivas Siporun ve Sivaslıların Muhabbet sitesi olarak girdik ama sizin gibi birkaçtane Akp hizmetkarının boş polemikleri yüzünden inanki sideden uzaklaştım.Güzel kardeşim neden siyaset yapacaksan siyasi yorumların siyasi tartışmaların yapıldığı bir yerde takılmıyorsun.Sen istersen üyelik sözleşmesini birkere daha oku eğer böyle giderse biz Sivaslılar nette Siyaset Yapılsın mı Yapılmasınmı diye anket yapacağız eğer burası Akp nin siyasi bir sitesiyse biz toplu bir şekil de veda edeceğiz siz kendi aranızda sohbet edersiniz.Zaten burada anladığım kadarıyla bir siyasi misyonunuz var sabah akşam onu onun için siteyi bekliyorsunuz demek ki biz yanılmışız burayı tarafsız sadece Sivaslıların Sivasın sorunlarının konuşulduğu bir yer zannetmiştik.
Sayın sonbahar, bakın rumuzlarımız da benzer;

Ben sitedeki siyasi konularda tartışmaların hakarete ulaştığını bizzat yöneticilere şikayet edip gerekenlerin yapılmasını istediğimde bana verilen cevap şöyleydi:

''Serbest Kürsü bölümünü siyasi ve güncel konular tartışılsın diye açtık. Yoksa sitenin en'i kim, kimin fıkrası daha komik gibi eğlence kısmına yazmaktan başka bir şey olmazdı.''

Bence buradaki bir üyeyi uyaracağınıza yöneticilere iletin de üyelik sözleşmesini düzenlesinler. Çünkü siyaset yapılma hakkını bizzat onlar veriyor.
Zaten hoşuna gitmeyen de bu konulara yazmaz, kendince uygun forumlarda takılır, değil mi?

Selametle.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif